Sharepoint is een van de vele online programma’s van office 365. De bekendste programma’s van Office 365 zijn Word, Powerpoint, Teams, excel en zo heb je dus ook Sharepoint. Maar is dit nou precies? Op Sharepoint kun je heel erg gemakkelijk al je bestanden opslaan en een goed plekje geven. Zo kun je alles op een veilige plek zetten en je kunt bestanden ook nog eens heel erg makkelijk delen met elkaar. Wil je nou heel erg graag gebruik maken van Sharepoint maar kom je er maar niet uit hoe je hier moet inloggen. Hieronder lees je precies hoe je gemakkelijk inlogt op Sharepoint. 

Inloggen Sharepoint

Aangezien Sharepoint onderdeel van Office 365 is, is het van belang dat je een Office 365 account hebt. Heb je een Office 365 account? Ga dan naar portaloffice.nl en log via hier in op je Office 365 account. Ben je ingelogd? Dan kom je terecht op de homepagina van Office 365. Hier zie je verschillende programma’s die je kunt aanklikken. Zo kun klikken op ‘Outlook’,’onedrive’, ‘PowerPoint’ en nog veel meer. Als het goed is zie je in dit rijtje ook SharePoint staan. Is dit niet het geval? Dan kun je linksboven op de negen stipjes drukken. Hier staan alle programma’s van Office 156 op een rij en zo staat ook Sharepoint ertussen. Heb je het kopje gevonden, klik hier dan op en je zit gelijk in het programma. Je kunt nu dus rustig aan de slag in Sharepoint!

Veelgestelde vragen

Hoort Sharepoint bij Office 365?

Sharepoint is een van de vele programma’s van Office 365. Dus wil je gebruik maken van Sharepoint? Dan is het belangrijk dat je een Office 365 account hebt. 

Wat is kan je met Sharepoint?

Op Sharepoint kun je een site maken. Het belangrijkst is dan je bestanden gemakkelijk op een duidelijke en veilige plek kunt bewaren. Verder kun je deze bestanden dan ook gemakkelijk verzenden naar collega’s of overige mensen.