Sinds 2020 is er wat veranderd bij Twinfield. Als je inlogt log je namelijk niet meer in bij Twinfield maar bij Wolter Kluwer. Dit geeft verder geen andere veranderingen behalve de naam. Wil je graag inloggen maar weet je niet precies hoe? Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe je inlogt bij Twinfield of ook wel Wolter Kluwer. 

Inloggen bij Twinfield/Wolter Kluwer

Als eerst moet je naar de website van Twinfield gaan. Hier kun je heel erg gemakkelijk je inloggegevens invullen of een account aanmaken. Eenmaal ingelogt? Als het goed is krijg je een melding met de vraag of je wil inloggen met een Wolter Kluwer account. Kies dan voor de optie ‘aanmelden’. Vervolgens kom je dan op de website van Wolter Kluwer. Een andere manier om op deze site te komen is via de mail. Als je een account hebt bij Twinfield is de kans groot dat je een mail hebt ontvangen met daarin de optie op in te loggen bij Wolter Kluwer. Dus of je nou via de website of de mail van Twinfield komt, je komt beide op dezelfde pagina. Op deze pagina zie je de optie om in te loggen. Aangezien je nog geen account hebt moet je helemaal onderaan klikken op ‘account aanmaken’. Dan krijg je een lijst met gegevens die je moet invullen. Voorbeelden van deze gegevens zijn je naam, taal, het land waar je woont en je email. Kies vervolgens een sterk wachtwoord, dit wachtwoord wordt gecontroleerd zodat je niet gehacked kunt worden. Heb je alles ingevuld? Dan krijg je een bevestigingsmail. Open de mail en klik op ‘activeer nu’. Je account is geactiveerd en je kunt bezig!

Veelgestelde vragen

Wat is Twinfield?

Twinfield is een online programma voor boekhouders. Alle basisfuncties die een boekhouder nodig heeft staan hierop.

Kost Twinfield geld?

Twinfield kost zeker geld maar dit verschilt heel erg in prijzen. Zo zijn er verschillende abonnementen die van 42 euro oplopen naar 88 euro per maand.