Even lekker uitwaaien? Ga een weekendje weg en geniet op het strand. Nederland kent genoeg leuke badplaatsen, dus je hoeft hiervoor niet ver weg te gaan. De gezonde zeelucht, het prachtige uitzicht en een goede strandwandeling doen wonderen. Wat dacht je van de zon zien zakken in de zee? De lucht kleurt oranje en roze; het perfecte moment om mooie foto’s te maken. Ook het meemaken van een prachtige en kleurrijke zonsopgang over de zee is een mooie ervaring. Er zijn genoeg steden in Nederland waar je heerlijk aan de kust kan ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan Bloemendaal, Scheveningen of Zoutelande. Wanneer boek jij een weekendje naar de kust?

Het beste moment

In principe kan je op elke moment een weekendje naar de kust. Elk jaargetijde heeft zijn charme. Meestal kiezen mensen ervoor om in de zomerperiode te gaan vanwege de prettige temperaturen. De warme zonnestralen maken het zeer aantrekkelijk om een duik in de zee te nemen. Heerlijk op het strand aan je kleurtje werken en ’s avonds gezellig op het terras of aan het strand dineren. Maar ook de herfst is een perfect moment om naar de kust te reizen. Juist dit jaargetijde kan je genieten van de herfstkleuren, een mooie zonsondergang en warme chocolademelk na een lange strandwandeling. Een bezoek aan de kust zorgt ervoor dat je geheel kan ontstressen en je batterij weer kan opladen. In het najaar kan je uitwaaien tijdens stormachtig weer terwijl de golven tegen de kust slaan. Bij terugkomst is je batterij weer opgeladen en kan je vol goede moed aan de slag.

Zandvoort

Een van Nederlands populairste kustplaatsen is Zandvoort. Kan jij zowel genieten van het strand als van de duinen? Ga dan naar de boulevard van Zandvoort. Hier kan je wandelen of fietsen en ervaar je aan de ene kant een kilometerslang zandstrand en aan de andere kant prachtige duinen. Welkom op de boulevard, de grens van land en zee wat zorgt voor een unieke ervaring. De Zandvoortse boulevard is meer dan 5 kilometer lang. Er staan genoeg bankjes zodat je tussendoor even pauze kan nemen. Zin in een lekkere haring of kibbeling? Er staan genoeg viskarren op de boulevard waar jij kan genieten van jouw favoriete vis. Eet smakelijk! En als je dan toch in Zandvoort bent, is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het Circuit Zandvoort.

Activiteiten op het strand

Tijdens een weekendje naar de kust zijn er genoeg activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan flyboarden, kitesurfen, vliegeren, zeilen en ga zo nog maar even door. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen. Wil je extra reclame maken voor je bedrijf tijdens het weekendje weg? Dan kan je promotieartikelen inzetten en weggeven. Pennen zijn nog steeds het nummer 1 relatiegeschenk. Laat balpennen bedrukken en deel ze uit. Of laat pennen graveren met de naam van je bedrijf. Pennen zijn geliefd dus ze zullen zeker in de smaak vallen. Daarnaast vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf. Tijdens een weekendje naar de kust waai je niet alleen uit, maar maak je tegelijkertijd ook reclame voor je bedrijf.