Een hardloopapp, een app om het weer in de gaten te houden en het spelen van spelletjes: tegenwoordig bestaat er voor iedere gelegenheid wel een app. En daar komen er alleen nog maar meer bij. Het zijn er zelfs zo veel, dat je misschien het overzicht niet meer kunt bewaren. Gelukkig kunnen wij jou een handje helpen, want hieronder zetten wij de leukste apps voor tijdverdrijf voor je op een rij.

1. TripAdvisor

Vooral onder de vakantieliefhebbers mag deze app niet ontbreken: TripAdvisor. Hier kun je alles vinden over jouw volgende vakantiebestemming, denk bijvoorbeeld aan leuke restaurantjes in de buurt of highlights die je gezien moet hebben. Ook kun je hier allerlei handige tips en weetjes vinden over het hotel waar jij gaat verblijven. Zo ga jij goed voorbereid op reis. Meer gratis reisapps zoals TripAdvisor vind je op app.nl.

2. Vinted

Ben je op zoek naar nieuwe items voor in jouw kledingkast, of mag jouw kledingkast weleens opgeruimd worden? Ga dan eens een kijkje nemen op Vinted. Dit is een app waar jij jouw items te koop kunt zetten en je kunt hier zelf ook tweedehands items kopen. Dit is niet alleen stukken goedkoper, het is ook nog eens een duurzame manier van shoppen en je kunt er een zakcentje aan verdienen. Win-winsituatie! Je kunt de Vinted-app gratis downloaden.

3. Too Good To Go

Wanneer je niets te doen hebt is het leuk om eens op Too Good To Go te kijken. Deze app biedt boxen aan, gevuld met eten dat bijna over de datum zal gaan. Deze boxen kun je vervolgens ophalen bij een supermarkt, bakker of slager bij jou in de buurt. Bovendien is dit een hele goede én makkelijke manier op voedselverspilling tegen te gaan. De app is gratis te downloaden.

4. Reflectly

Een van de beste apps in 2022 is Reflectly. Reflectly is een app waarin jij jouw gevoel kunt uiten. Het is dus een soort van dagboek, met de nadruk op ‘soort van’. De app stelt jou namelijk gedurende de dag een aantal vragen, bijvoorbeeld hoe jij je vandaag voelt. Daarna kun je een verhaaltje opschrijven wat jij die dag hebt ervaren, je kunt foto’s toevoegen en je kunt zelfs een audiobericht achterlaten. De app is gratis, maar voor extra functies moet je wel betalen. 

5. Pinterest

De ideale manier om jouw vrije avond in te vullen is om lekker rond te neuzen op Pinterest. Dit is een gratis app waar jij inspiratie kunt opdoen. Zo kun je foto’s vinden van verschillende interieurs, lekkere recepten en de nieuwste fashiontrends. Maak vervolgens een bord aan op jouw Pinterestaccount en voeg foto’s toe door middel van een pin. Zo heb jij al jouw favoriete foto’s op een plek.