Wil je jouw woning optimaal beveiligen? Dan zijn sloten van goede kwaliteit essentieel. Kwalitatief goede sloten die zijn voorzien van het SKG keurmerk hebben een hoge inbraakweerbaarheid. En dat is precies wat je nodig hebt. Je wilt je veilig voelen in je eigen woning. Je wilt inbrekers uit jouw pand weren. Gelukkig kun je met behulp van goede sloten de kans op een inbraak verkleinen.

Jouw woning van goede sloten voorzien

Inbraken worden dagelijks gepleegd. Maar als je erover leest of het in het nieuws voorbij ziet komen, lijkt het ver weg. Totdat je hoort dat er bij jou in de buurt is ingebroken. Het komt dan ineens dichtbij. Voor veel mensen zorgt dit voor een onveilig gevoel. Is er bij jou onlangs in de buurt ook ingebroken? En wil je voorkomen dat de inbrekers de volgende keer jouw woning uitkiezen? Laat je woning dan van goede sloten voorzien. Ook als je reeds het slachtoffer bent geworden van een inbraak bieden nieuwe sloten uitkomst. Je wilt jouw woning optimaal beveiligen om zo herhaling te voorkomen. Schakel daarom een professionele slotenmaker in en laat jouw woning van goede sloten voorzien.

Je bedrijfspand goed beveiligen

Niet alleen thuis zijn goede sloten onmisbaar. Ook jouw bedrijfspand vraagt de nodige beveiliging. Je wilt immers voorkomen dat inbrekers jouw bezittingen meenemen. Daarnaast zorgt ook een inbraak in een bedrijfspand vaak voor een onveilig gevoel. En dat onveilige gevoel wil je voor jezelf en eventuele medewerkers uiteraard voorkomen. Investeren in sloten van goede kwaliteit is dan ook verstandig. Met een goede beveiliging is de kans groter dat inbrekers jouw pand zullen overslaan. Inbrekers gaan namelijk graag snel te werk. Een goed slot zorgt voor vertraging en dat is nou net iets dat inbrekers niet kunnen gebruiken. Beveilig jouw bedrijfspand dus met goede sloten en maak het de inbrekers zo moeilijk.

Voor welke set sloten kies je?

Als je jouw pand van nieuwe sloten wilt laten voorzien, heb je de keuze uit diverse sloten. Er zijn grofweg twee degelijke slotensoorten, namelijk: een cilinderslot en een meerpuntsslot. Allebei de slotensoorten zijn degelijk, maar het meerpuntsslot betreft het beste slot. Dit slot kun je eigenlijk zien als de verbeterde versie van het cilinderslot. Binnen deze twee categorie├źn sloten zijn er weer heel veel verschillende soorten sloten verkrijgbaar. Maar voor welke set sloten kun je het beste kiezen? Het is altijd slim om te kiezen voor sloten die voorzien zijn van het SKG keurmerk. Deze sloten zijn namelijk uitgebreid gekeurd door een onafhankelijke organisatie op de inbraakweerbaarheid. Voor welke set sloten kies jij?