Als je op zoek bent naar een bedrijfswagen voor jouw onderneming, is de keuze groot. Of je een eenvoudige bedrijfswagen koopt met één cabine, of wanneer je liever een financial lease-contract wil afsluiten voor een klusbus: alle mogelijkheden zijn er. Hieronder zetten wij de meest verkochte bedrijfswagens voor je op een rij en wellicht zit er wel een tussen waar jij naar op zoek bent.

1 Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter staat met stipt op nummer een als meest verkochte bedrijfswagen. Sinds zijn komst in 1950 heeft de Transporter al zes nieuwe modellen mogen meemaken en werd deze bedrijfswagen massaal gekocht of geleaset. Met een laadvermogen tot 1330 kilo is hij de meest ruime bestelbus in zijn segment. Wil jij ook de weg trotseren met een Volkswagen Transporter? Financial lease een Volkswagen Transporter al vanaf 154 euro per maand.

2 Mercedes-Benz Sprinter

Wanneer je op zoek bent naar een veilige bedrijfswagen, is de Mercedes-Benz Sprinter geschikt. De Sprinter is namelijk voorzien van connectiviteitsoplossingen. In geval van nood wordt er bijvoorbeeld automatisch contact gezocht met de hulpdiensten. Daarnaast heeft de Sprinter een laadruimte van maar liefst zeventien kubieke meter en een laadvermogen van 2755 kilo.

3 Volkswagen Caddy

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfswagen met een compact design, is de Volkswagen Caddy geschikt. De laadruimte heeft een lengte van 2,25 meter. Ook kun je erop vertrouwen dat de Caddy jou overal naartoe brengt en daarnaast is de Caddy een slimme investering: deze bus heeft een hoge restwaarde. Wanneer je zoekt op ‘Volkswagen Caddy financial lease’ vind je de meest geschikte deals.

4 Ford Transit

De Ford Transit heeft al meerdere updates gekregen. Nu de Transit een fraai design heeft, kun je met trots rijden in deze bedrijfswagen. Deze verandering is zo in de smaak gevallen, dat de Ford weer helemaal terug is van weggeweest in de bedrijfswereld. Ook niet geheel onbelangrijk is de grote laadruimte. Vooral voor beroepen als schilder, hovenier of timmerman is deze bus ideaal. Je hebt namelijk in de laadruimte punten waar je je materialen aan vast kunt maken.

5 Peugeot Partner

De Peugeot Partner staat bekend om zijn compactheid en heeft vier deuren. Ook al heeft deze bus een kleine uitstraling, de laadruimte liegt er niet om: met een lengte van 1,78 meter is de laadruimte van de Partner groot genoeg voor jouw werkzaamheden. Ook veel vele starters is deze bus een juiste keuze, gezien zijn lage prijs in aanschaf en goede bereikbaarheid. Bovendien is deze bedrijfswagen veilig en biedt genoeg rijcomfort.