De meeste Nederlanders hebben recht op verschillende toeslagen. Dit moet je uiteraard zelf aanvragen om te kijken of je daar recht op hebt. Het is gemakkelijk om je toeslagen online aan te vragen via de website mijntoeslagen.nl. Wel moet je natuurlijk eerst inloggen via deze website om zo een overzicht te krijgen van al jouw toeslagen en andere belangrijke informatie die je nodig hebt. Hieronder lees je uitgebreid hoe je gemakkelijk in kunt loggen bij mijn toeslagen.

Naar de website

Eerst is het verstandig om naar de website te gaan van mijntoeslagen. Wanneer je eenmaal op de website van mijn toeslagen bent kun je kiezen tussen inloggen met DigiD voor jezelf of je kunt ook namens iemand anders inloggen.

Inloggen met DigiD

Wanneer je op de website bent is het gemakkelijk om je DigiD alvast paraat te hebben zodat je snel en veilig in kunt loggen. Op de site moet je klikken op DigiD inloggen voor jou zelf. Dan moet je via je DigiD app inloggen. Je krijgt op je app een koppelcode te zien die je moet gebruiken op de website. Als je de code hebt ingevuld moet je een QR-code scannen en wanneer je dat gedaan hebt moet je je veiligheidscode invullen op de DigiD app. Als je deze stappen hebt gedaan kom je op de website met jouw toeslagen en dergelijke.

Geen DigiD wat  nu?

Wanneer je niet in kunt loggen aangezien je geen DigiD hebt kun je die binnen no time aanmaken en zo toch inloggen op de website van mijn toeslagen. Op de website staat namelijk een linkje zodat toch nog snel en veilig in kunt loggen op de website van mijn toeslagen. Heb je een eigen DigiD aangevraagd? Dan kun je nu de stappen van hierboven volgen en zo inloggen bij mijn toeslagen.

Veelgestelde vragen

Van wie is de website?

Je kunt de website gemakkelijk gebruiken, de website van mijn toeslagen is een website wat te maken heeft met de belasting.

Wat kun je vinden op de website van mijn toeslagen?

Je kunt al jouw toeslagen vinden en je kunt er gemakkelijk je toeslagen aanvragen en ook weer opzeggen. Het is een handig overzicht zodat je ziet wat jij krijgt per maand van de belastingdienst zoals je zorgtoeslag.