Als je bezig wil zijn in de wereld van beleggen kan Robeco jou daar enorm mee helpen. Ze geven namelijk goede adviezen en helpen jou beleggen bij grote beleggingsfondsen. Door beleggen kun je geld verdienen en dat is alleen maar voordelig voor jezelf. Wel kan het zo zijn dat de koers soms daalt maar in het algemeen verdien je er alleen maar aan. Het inloggen bij Robeco kan soms best wel lastig zijn dus hieronder lees je hoe je in moet loggen bij Robeco.

Naar de website

Allereerst is het belangrijk dat je op de goede website terechtkomt. Ga dan ook naar de website van mijn Robeco, als je daar bent kun je al gelijk beginnen met inloggen. Wanneer je op de website bent aangekomen zie je als het goed is rechtsboven in de hoek een kopje staan  met inloggen. Wanneer je dat ziet staan kun je er op klikken. Je hebt twee keuzes. Inloggen met je gegevens of wachtwoord vergeten.

Inloggen met gegevens

Wanneer je inlogt met je gegevens heb je als het goed is al een account bij Robeco. Het enige wat je nu nog moet doen is je gegevens in te vullen. Allereerst vul je je e mailadres in en vervolgens vul je je eigen gekozen wachtwoord in. Als je dit gedaan hebt ben je als het goed is ingelogd bij Robeco. 

Wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord niet meer weet bij het inloggen is dat uiteraard geen probleem. Je kunt namelijk ook op het knopje wachtwoord vergeten klikken. Als je daar op klikt moet je je e mailadres invullen om vervolgens een nieuw wachtwoord aan te maken. Wanneer je je emailadres hebt ingevuld komt er namelijk een mail waarin je je wachtwoord kunt veranderen. Als je je wachtwoord veranderd hebt kun je gewoonweg weer inloggen met je gegevens.

Veelgestelde vragen

Met welke gegevens kan ik inloggen bij Robeco?

Bij Robeco heb je alleen je emailadres nodig en je eigen gekozen wachtwoord. Zo blijft het inloggen veilig en kan niemand bij jouw account.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten maar krijg geen mail wat nu?

Het kan zijn dat je mail terecht is gekomen bij de box spam. Als je hem daar ook niet kunt vinden is het misschien verstandig om even te wachten en je emailadres nog een keer invullen.