De laatste tijd zijn we veel thuis: we werken vanuit huis en doen online borrels aan de eettafel. Of je nu een nieuw huis hebt of jouw huis gewoon een opknapbeurt wil geven, een beetje hulp bij het interieur kan geen kwaad. Om het verbouwen, klussen en inrichten van jouw huis wat makkelijker te maken, hebben we voor jou de beste interieur apps op een rijtje gezet. Deze maken het niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker om te doen!

Magicplan

Zeker bij een nieuwe woning is het handig om een plattegrond te maken. Het is natuurlijk zonde als die mooie, nieuwe bank straks niet goed past in de woonkamer. Het klinkt vanzelfsprekend, maar er zijn toch best veel mensen die het niet goed opmeten van tevoren. Een schets maken op papier kan, maar het is handiger om het in een app te doen! Je vult hier alle maten in en dan kun je alles verplaatsen. Op papier gaat dit toch iets lastiger!

Home Design 3D

Wil je jouw (nieuwe) woning liever in 3D zien? Dan is Home Disign 3D een geschikte app. Ook in deze app kun je een plattegrond maken inclusief meubels, maar deze app heeft ook een 3D functie. Realistischer kan bijna niet!

Curate

Het is tijd voor een beetje gezelligheid en sfeer in huis, en hoe kan dit beter dan met een mooi schilderij aan de muur? Ook een schilderij is lastig om online te bestellen en het is lastig om te zien of deze dan mooi in jouw huis past. Curate is een handige app die laat zien hoe een schilderij in jouw huis staat. Het is heel simpel: je maakt een foto van de muur waar je het schilderij wil hangen en vervolgens plakt Curate het schilderij erin. Helemaal op maat!

Online bestellen

Er is niet voor alles in huis een handige app, maar gelukkig kunnen we wel veel online bestellen. Zoals gordijnen of een plissé gordijn bijvoorbeeld. Deze kun je gemakkelijk op maat laten maken, zodat je zeker weet dat ze passen. Misschien is het bestellen van gordijnen online nog wel makkelijker dan in de winkel! Je kunt ook kant-en-klaar gordijnen online bestellen of verduisterende rolgordijnen. Behalve gordijnen, kun je planten ook online bestellen. Bij verschillende websites kun je lezen hoe ze verzorgd moeten worden, dus je weet gelijk waar je aan toe bent!